Vuonna 2022 taidesuunnistetaan jälleen huhtikuussa

Marraskuu 2021

Kahden poikkeusvuoden jälkeen Taidesuunnistus-tapahtuma palaa omalle paikalleen keväälle ja Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 23.–24. huhtikuuta 2022. Jo kahdeksattatoista kertaa järjestettävän tapahtuman kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteen, käsityön ja muotoilun harjoittajat, samoin kuin ryhmät ja yhteisöt sekä galleriat ja näyttelypaikat. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita on paikalla kohteessa molempina päivinä tapahtuman ajan. Tapahtuman painopiste on tulevanakin keväänä yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa sekä heidän suorissa kontakteissaan yleisöön ja taiteen ostajiin. Kuluneet kaksi vuotta ovat osoittaneet meille, että tapahtuma on äärimmäisen tärkeä niin tekijöille, yleisölle kuin koko pirkanmaalaiselle kulttuurielämälle. Edelliset kaksi tapahtumaa on myös todistanut, että tapahtuma pystytään toteuttamaan terveysturvallisesti.

Tulevana keväänä kaikki tapahtuman kohteet listataan tuttuun tapaan Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaa muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä kulttuurikohteissa sekä kuntakohtaisesti Taidesuunnistuksen verkkosivulla. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu (35 – 150 €) määräytyy näkyvyyden mukaan. Taidesuunnistus ry:n jäsenyhdistysten (Tampereen Taiteilijaseura ry, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry ja Taito Pirkanmaa ry) jäsenet saavat kuvallisista ilmoituksista alennuksen. Osallistumismaksut ovat pysyneet edellisvuosien hinnoissa ja niillä katetaan muun muassa esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja, tapahtuman käytännön järjestelyjä sekä tapahtuman markkinointia.

Kohteiden ilmoittatumislomake aukeaa maanantaina 13. joulukuuta Taidesuunnistuksen verkkosivujen ajankohtaista-osioon ja jatkuu ilmoittautumisaika jatkuu aina ensi vuoden tammikuun loppuun. Koska kävijätutkimuksissa toistuu vuosittain toive, että katalogissa olisi enemmän teoskuvia kohteilta, tarjoamme tälläkin kertaa JOULUKUUN AIKANA TEHTYIHIN KUVALLISIIN ILMOITTAUTUMISIIN 10 EURON ALENNUKSEN.

Jätä kommentti