Keväällä 2022 Taidesuunnistuksessa on mukana yli 140 kohdetta

Vuonna 2022 Taidesuunnistus järjestetään tutulla paikalla huhtikuun lopussa, tarkat päivämäärät ovat 23. ja 24. päivä. Kohteiden ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt ja tiedämme nyt, että Taidesuunnistuksen kohteina on tulevana keväänä yli 140 pirkanmaalaista kuvataiteen, valokuvataiteen, käsityötaiteen ja muotoilun harjoittajaa, galleriaa tai näyttelypaikkaa.

Kaikki kohteet löytyvät myöhemmin keväällä sekä painetusta katalogista että verkkosivultamme. Olemme kuunnelleet yleisön palautetta ja tänä vuonna kohteet esitellään katalogissa aakkosjärjestyksen sijaan niiden paikkakunnan ja sijainnin perusteella.

Taidesuunnistusta järjestää Taidesuunnistus ry, yleishyödyllinen yhdistys, jonka jäsenyhdistyksiä ovat Tampereen Taiteilijaseura ry, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry ja Taito Pirkanmaa ry. Taidesuunnistus ry:n tarkoitus on taiteen, muotoilun ja käsityön kaupallisten edellytysten edistäminen Pirkanmaalla sekä paikallisen osaamisen esiin nostaminen. Tapahtumaa tukee Tampereen kaupunki.

Jätä kommentti