Vuoden 2024 Taidesuunnistus jälleen huhtikuussa

lokakuu 2023

Vuonna 2024 Taidesuunnistus-tapahtuma järjestetään jälleen sen omalla paikallaan huhtikuussa, 20 ja 21. päivä. Tapahtuman kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset taiteen, käsityön ja muotoilun harjoittajat, taideyhdistykset, galleriat ja näyttelypaikat. Taiteilija tai taiteilijoiden tulisi olla läsnä paikalla kohteessa molempina päivinä tapahtuman ajan kello 11-17. Kyseessä on Taidesuunnistus-tapahtuman 20-vuotisjuhlavuosi, mikä tulee näkymään katalogin ilmeessä ja tapahtuman markkinoinnissa.

Juhlavuodesta huolimatta on tapahtuman painopiste tulevanakin keväänä yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa sekä taiteilijoiden ja yleisön välisissä suorissa kontakteissa. Taidesuunnistus haluaa tarjota kävijöille mahdollisuuden nähdä niin sanotusti kulissien taakse mutta samalla myös tarjota tekijöille mahdollisuuden kuulla yleisön kommentteja ja palautetta.

Kohteiden ilmoittatumislomake aukeaa maanantaina 11. joulukuuta Taidesuunnistuksen verkkosivujen ajankohtaista-osioon ja jatkuu aina ensi vuoden tammikuun loppuun.

Jätä kommentti