Ilmoittautuminen ensi vuoden Taidesuunnistukseen on alkanut

joulukuu 2023

Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 20. – 21. huhtikuuta 2023. Tämän 20-vuotisjuhlavuoden tapahtuman kohteiksi ovat tuttuun tapaan tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteilijat, taidekäsityöläiset, valokuvataiteilijat ja muotoilijat sekä alan yhdistykset, galleriat, näyttelypaikat sekä alan oppilaitokset. Tapahtuman painopiste on tulevanakin keväänä yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa, heidän työtilojensa avaamisessa yleisölle sekä taiteilijoiden ja yleisön välisissä suorissa kontakteissa.

Ilmoittautuminen Pirkanmaan Taidesuunnistus 2024 -tapahtuman kohteeksi on käynnissä 11. joulukuuta 2023 – 31. tammikuuta 2024 ja ilmoittautumislomake löytyy mm. tämän artikkelin lopusta.

Taidesuunnistuksen kaikki kohteet listataan tulevana keväänä kunnittain Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaan muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä alueen muissa kulttuurikohteissa.

Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu määräytyy näkyvyysvaihtoehdon mukaan. Lisäksi kaikki kohteet listataan myös Taidesuunnistuksen verkkosivuille ja niitä esitellään myös sosiaalisessa mediassa. Osallistumismaksuilla katetaan muun muassa esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja, tapahtuman käytännön järjestelyjä sekä markkinointikuluja.

Näkyvyysvaihtoehdot:

Kuvaton rivi-ilmoitus yksittäisille taiteilijoille 30 €

Kuvaton rivi-ilmoitus yhdistyksille, gallerioille ja alan oppilaitoksille 40 €

Kuvallinen, henkilökohtainen taiteilija-esittely jäsenyhdistysten* jäsenille 85 €, muille 110 €

Kuvallinen esittely gallerioille ja alan oppilaitoksille 150 € (Galleriat voivat ilmoittaa tapahtuman ajankohdalla esillä olevan näyttelyn lisätietoja kohdassa)

*Jäsenyhdistykset: Tampereen Taitelijaseura, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry, Taito Pirkanmaa ry

HUOM! Taiteilija tai taiteilijoiden tulisi olla läsnä paikalla kohteessa molempina päivinä tapahtuman ajan kello 11-17. Työhuonekomplekseissa ja jaetuissa työhuoneissa työskentelevien taiteilijoiden tulisi ilmoittautua tapahtumaan erikseen omalla nimellään, jolloin jokainen taiteilija saa katalogiin ja karttaan oman kohdenumeron ja sen myötä ansaitsemaansa näkyvyyttä tapahtuman alkuperäisen idean mukaan.

Kävijätutkimuksissa toistuu vuosittani toive, että katalogissa olisi enemmän teoskuvia mukanaolevilta kohteilta. Niinpä tänäkin vuonna tarjoamme JOULUKUUN AIKANA TEHTYIHIN KUVALLISIIN ILMOITTAUTUMISIIN 10 EURON ALENNUKSEN.

Varmistathan, että laittamasi sähköpostiosoite on oikein, sillä kevään yhteydenotot ja informaatio lähetetään antamaasi osoitteeseen. Lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi kuittauksen perille tulleesta ilmoittautumisesta. Mikäli lomakkeen lähettämisen kanssa on ongelmia tai kuittausta ei jostain syystä tule (myöskään roskapostikansioon), laitathan sähköpostia osoitteeseen pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään vain Taidesuunnistus-tapahtuman järjestämiseen emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN