Vuoden 2022 Taidesuunnistuksessa noin 19 000 kohdekäyntiä

Toukokuu 2022

Huhtikuun lopussa järjestetty Taidesuunnistus 2022 -tapahtuma keräsi tänä vuonna yhteensä noin 19 000 kohdevierailua eri puolella Pirkanmaata. Tämä on selkeä parannus vuoden 2020 ja 2021 poikkeusajankohtina järjestetyistä Taidesuunnistus-tapahtumista. Suunnistuskohteet keräsivät tänä vuonna keskimäärin 135 vierasta per kohde. Kohteiden kävijämäärät tapahtumaviikonlopun aikana vaihtelivat merkittävästi muun muassa kohteen sijainnin, paikkakunnan sekä kohteiden oman aktiivisuuden mukaan. Vain muutama kohde joutui perumaan osallistumisensa koronan tai muun sairaustapauksen takia ja tiettävästi viikonlopun kestäneessä tapahtumassa ei ilmaantunut yhtään koronatartuntaa.

Tapahtumaa markkinointiin tänä vuonna muun muassa Tamperelaisessa, Tampereen kaupungin keskusta-alueella abribus-julistekampanjassa sekä koko Pirkanmaan alueelle suunnatulla Facebook-kampanjalla. Lisäksi tapahtumasta tiedotettiin laajasti pirkanmaalaisille tiedotusvälineille ja Taidesuunnistus-katalogia jaettiin Pirkanmaan kirjastojen lisäksi useisiin kymmeniin muihin kulttuuripisteisiin sekä kahviloihin ja ravintoloihin.

Sekä kävijöiltä että kohteilta saatu palaute oli myös pitkälti positiivista. Erityisen paljon kiitosta sai täksi vuodeksi muutettu kohteiden numerointi, joka oli tehty sijainnin eikä aakkosjärjestyksen mukaan. Sekä positiivisen että negatiivisen palutteen myötä suuntaammekin ilolla katseemme jo ensi kevääseen 2023, jolloin jälleen taidesuunnistetaan ympäri Pirkanmaata.

Jätä kommentti