Taidesuunnistus teki jälleen kävijäennätyksensä

Huhtikuun lopussa järjestetty Taidesuunnistus 2019 -tapahtuma keräsi tänä vuonna yhteensä ennätykselliset, lähes 20 000 kohdevierailua eri puolella Pirkanmaata. Tämä on noin 3000 käyntiä enemmän kuin viime vuonna tehty edellinen ennätys. Ennätys pohjautuu edellisvuosia suurempaan kohdemäärään, sillä tapahtumassa oli tänä keväänä mukana 124 kohdetta eri puolella Pirkanmaata. Suunnistuskohteet keräsivät tänä vuonna keskimäärin siis 163 vierasta per kohde. Kohteiden kävijämäärät tapahtumaviikonlopun aikana vaihtelivat suuresti muun muassa sijainnin sekä kohteiden oman aktiivisuuden mukaan.

Tapahtumaa markkinointiin tänä vuonna muun muassa Tamperelaisessa, Tampereen Tampereen kaupungin keskusta-alueella laajassa abribus-julistekampanjassa sekä koko Pirkanmaan alueelle suunnatulla Facebook-kampanjalla. Lisäksi tapahtumasta tiedotettiin laajasti pirkanmaalaisille tiedotusvälineille ja Taidesuunnistus-katalogia jaettiin Pirkanmaan kirjastojen lisäksi useisiin kymmeniin muihin kulttuuripisteisiin sekä kahviloihin ja ravintoloihin. Tapahtuman 15-vuotisjuhlateema Kasvu kiinnosti kävijöiden ja tekijöiden lisäksi myös paikallista mediaa.

Sekä kävijöiltä että kohteilta saatu palaute oli myös pitkälti positiivista ja sen myötä suuntaammekin ilolla katseemme jo ensi kevääseen, jolloin jälleen taidesuunnistetaan ympäri Pirkanmaata.

Jätä kommentti