Taidesuunnistus paransi jälleen otettaan

Huhtikuun lopussa järjestetty Taidesuunnistus 2018 -tapahtuma keräsi tänä vuonna yhteensä ennätykselliset noin 17 000 vierailua kohteisiimme eri puolella Pirkanmaata. Tämä on 600 käyntiä enemmän kuin viime vuonna tehty edellinen ennätys. Reilu sata suunnistuskohdettamme saivat tänä vuonna keskimäärin siis 167 vierasta työhuoneelleen, mikä on muutama kävijä per kohde enemmän kuin viime vuonna. Kohteiden kävijämäärät tapahtumaviikonlopun aikana vaihtelivat suuresti muun muassa sijainnin sekä kohteiden oman aktiivisuuden mukaan.

Tapahtumaa markkinointiin tänä vuonna Tamperelaisessa, Tampereen Viikossa, Tampereen kaupungin keskusta-alueella laajassa julistekampanjassa sekä koko Pirkanmaan alueelle suunnatulla Facebook-kampanjalla. Lisäksi tapahtumasta tiedotettiin laajasti pirkanmaalaisille tiedotusvälineille ja Taidesuunnistus-katalogia jaettiin Pirkanmaan kirjastojen lisäksi useisiin kymmeniin muihin kulttuuripisteisiin sekä kahviloihin ja ravintoloihin. Tapahtuman Lähitaide-teema kiinnosti mediaa myös Tampereen ulkopuolella ja tapahtuma sai aikasempaa enemmän palstatilaa lehdissä.

Sekä kävijöiltä että kohteilta saatu palaute oli myös pitkälti positiivista ja sen myötä suuntaammekin ilolla katseemme jo ensi kevääseen, jolloin jälleen taidesuunnistetaan ympäri Pirkanmaata.

 

* Kävijämäärät perustuvat kohteilta kerättyjen tilastojen keskiarvoihin.

Jätä kommentti