Vuoden 2023 Taidesuunnistus keräsi lähes 21 000 kohdekäyntiä

toukokuu 2023

Huhtikuun 22. ja 23. päivä järjestetty Pirkanmaan Taidesuunnistus keräsi tänä vuonna lähes 21 000 kohdekäyntiä, mikä on noin 2000 kohdekäyntiä enemmän kuin vuonna 2022. Positiiviseen tulokseen vaikuttivat mm. koronatilanteen talttuminen sekä kohteiden määrä (152), mikä oli myös suurempi kuin edellisvuosina. Vilkkainta oli Tampereella ja Nokialla. Tapahtuman kävijämäärät ja medianäkyvyys oli kasvussa myös pienemmillä paikkakunnilla. Yksittäisten kohteiden kävijämäärät tapahtumaviikonlopun aikana sattoivat kuitenkin vaihdella merkittävästi muun muassa kohteen sijainnin, paikkakunnan sekä kohteiden oman aktiivisuuden mukaan.

Tapahtumaa markkinointiin tänäkin vuonna muun muassa Tamperelaisessa, Tampereen kaupungin keskusta-alueella abribus-julistekampanjassa sekä koko Pirkanmaan alueelle suunnatulla Facebook-kampanjalla.Taidesuunnistus-katalogia jaettiin Pirkanmaan kirjastojen lisäksi useisiin kymmeniin muihin kulttuuripisteisiin sekä kahviloihin ja ravintoloihin.

Kävijöiltä saatu palaute oli positiivista. Asteikolla 1-5 kävijät antoivat tapahtumalle arvosanaksi 4,56 ja katalogille 4,50.

Jätä kommentti