Vuoden 2023 Taidesuunnistus jälleen huhtikuussa

Lokakuu 2022

Vuonna 2023 Taidesuunnistus-tapahtuma järjestetään jälleen omalla paikallaan huhtikuussa. Tapahtumaviikonlopuksi on valittu 22. ja 23. huhtikuuta. Jo yhdeksättätoista kertaa järjestettävän tapahtuman kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset taiteen, käsityön ja muotoilun harjoittajat, taideyhdistykset, galleriat ja näyttelypaikat. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita on paikalla kohteessa molempina päivinä tapahtuman ajan kello 11-17. Tapahtuman painopiste on tulevanakin vuonna yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa sekä taiteilijoiden ja yleisön välisissä suorissa kontakteissa. Taidesuunnistus haluaa tarjota kävijöille mahdollisuuden nähdä niin sanotusti kulissien taakse mutta samalla myös tarjota tekijöille mahdollisuuden kuulla yleisön kommentteja ja palautetta.

Tulevana keväänä kaikki tapahtuman kohteet listataan paikkakuntien perusteella Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaa muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä kulttuurikohteissa sekä kuntakohtaisesti Taidesuunnistuksen verkkosivulla. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja ennallaan pysynyt osallistumismaksu (35 – 150 €) määräytyy näkyvyyden mukaan. Taidesuunnistus ry:n jäsenyhdistysten (Tampereen Taiteilijaseura ry, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry ja Taito Pirkanmaa ry) jäsenet saavat kuvallisista ilmoituksista alennuksen. Osallistumismaksuilla katetaan muun muassa esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja ja tapahtuman käytännön järjestelyjä.

Kohteiden ilmoittatumislomake aukeaa maanantaina 12. joulukuuta Taidesuunnistuksen verkkosivujen ajankohtaista-osioon ja jatkuu aina ensi vuoden tammikuun loppuun. Koska kävijätutkimuksissa toistuu vuosittain toive, että katalogissa olisi enemmän teoskuvia kohteilta, tarjoamme tälläkin kertaa JOULUKUUN AIKANA TEHTYIHIN KUVALLISIIN ILMOITTAUTUMISIIN 10 EURON ALENNUKSEN.

Jätä kommentti