Taidesuunnistus lähenee

Jo toista vuotta peräkkäin olemme tilanteessa, jossa Taidesuunnistus-tapahtuman siirtäminen turvallisempaan ajankohtaan oli ainoa oikea vaihtoehto. Muutos on vaatinut mukana olevilta taiteilijoilta paljon joustavuutta ja uusiin aikatauluihin sopeutumista sekä tietenkin kärsivällisyyttä tapahtumaa odottavalta yleisöltä. Kevään muutoksista johtuneet viime hetken peruutukset ovat tuoneet myös omat haasteensa tapahtuman järjestäjille ja viime hetken muutoksia kohteiden numerointiin.

Vaikka rokotustilanne etenee päivä päivältä, ei koronatilanne ole vielä ohi Suomessa ja Pirkanmaalla. Pyydämme kaikkia Taidesuunnistuksen osallistujia noudattamaan jo tutuiksi tulleita turvallisuusohjeita. Yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla takaamme kaikille turvallisemman ja miellyttävän taidekokemuksen, jossa jokainen voi valita itselleen mieluisia vierailukohteita ja osallistua tapahtumaan juuri itselleen sopivalla tavalla.

Vuonna 2021 Taidesuunnistus järjestetään 28. ja 29. päivä elokuuta. Taidesuunnistus-viikonloppuna yleisöllä on mahdollisuus vierailla ateljeissa, työtiloissa, gallerioissa ja muissa näyttelypaikoissa tapaamassa tekijöitä työnsä äärellä. Yleisö voi kysellä, keskustella taiteesta, ostaa teoksia tai vain ihastella paikallista osaamista. Mukana on noin 130 taidekohdetta Pirkanmaalta ja kohteet ovat auki kello 11-17 molempina suunnistuspäivinä.

Jätä kommentti