Kohteiden ilmoittautuminen vuoden 2019 Taidesuunnistus-tapahtumaan alkaa 10. joulukuuta

Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 27.–28. huhtikuuta 2019. Tapahtuman kohteiksi  ovat tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteen, käsityön ja muotoilun harjoittajat, samoin kuin ryhmät ja yhteisöt sekä galleriat ja näyttelypaikat. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita on paikalla kohteessa tapahtuman ajan. Vuonna 2019 tarjoamme myös yrityksille vaihtoehdon taiteilijaesittelyyn. Painopiste säilyy kuitenkin yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa sekä heidän suorissa kontakteissaan yleisöön ja taiteen ostajiin.

Taidesuunnistus-tapahtuma järjestetään tulevana keväänä jo viidettätoista kertaa. Tapahtuman teemana on Kasvu ja logo on saanut juhlavuoden kunniaksi raikkaan keväisen värityksen. Tapahtuman päivämäärä valittiin niin, ettei se osu päällekkäin esimerkiksi Pääsiäisen tai Supermessujen kanssa.

Kohteet listataan tulevana keväänä tuttuun tapaan Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaa muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä kulttuurikohteissa. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu (35 – 150 €) määräytyy näkyvyyden mukaan. Taidesuunnistus ry:n jäsenyhdistysten (Tampereen Taiteilijaseura ry, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry ja Taito Pirkanmaa ry) jäsenet saavat kuvallisista ilmoituksista alennuksen. Osallistumismaksut ovat pysyneet edellisvuosien hinnoissa ja niillä katetaan esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja, tapahtuman käytännön järjestelyjä sekä tapahtuman markkinointia. Tapahtuma on nostanut viimevuosina tasaiseen tahtiin kävijämäärää ja satsaamme myös tulevana keväänä siihen, että yhä useampi taiteenystävä löytää tapahtumamme.

Kohteiden ilmoittatumislomake aukeaa maanantaina Taidesuunnistuksen verkkosivujen ajankohtaista-osioon.

Jätä kommentti