Kohteiden ilmoittautuminen vuoden 2018 Taidesuunnistus-tapahtumaan alkaa 11. joulukuuta

Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 28.–29. huhtikuuta 2018. Tapahtuman kohteiksi kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteen, käsityön ja muotoilun harjoittajat, myös ryhmät ja yhteisöt sekä galleriat ja näyttelypaikat. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita on paikalla kohteessa tapahtuman ajan. Vuonna 2018 tarjoamme myös yrityksille vaihtoehdon taiteilijaesittelyyn. Painopiste säilyy kuitenkin yksittäisten taiteilijoiden esiin nostamisessa ja heidän suorissa kontakteissaan yleisöön ja taiteen ostajiin.

Kohteet listataan tulevanakin keväänä Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaan muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä kunnittain verkkosivuillamme. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu määräytyy näiden mukaan. Osallistumismaksut ovat pysyneet viime kevään hinnoissa ja niillä katetaan esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja ja tapahtuman käytännön järjestelyjä. Markkinoinnin lopullinen laajuus määräytyy apurahapäätösten perusteella, mutta jo nyt tiedetään, että tapahtuman näkyvyyteen on luvassa uusia tapoja.

Vuonan 2018 Taidesuunnistuksen teemana on #lähitaide. Esimerkiksi ruoka- ja ravintolamaailmoissa lähiruoka on ollut jo vuosia kasvava trendi. Meidän mielestämme paikallisten tekijöiden esiin nostaminen on erittäin tärkeää myös taiteen, muotoilun ja taidekäsityön puolella. Tämän teeman kunniaksi myös viime vuodeksi uusittu logomme on ensi kevättä varten sävytetty keltaisen ja punaisen sävyillä Pirkanmaan värejä mukaillen.

Ilmoittautuminen Taidesuunnistus 2018 -tapahtuman kohteeksi on auki 11. joulukuuta 2017 – 31.tammikuuta 2018 tälle sivustolle avattavan lomakkeen kautta. Joulukuun ajan kuvalliset taiteilijaesittelyt tarjouksessa -10 €.

Jätä kommentti